Fotografera naturbilder med söta djur

I denna blogg talar jag mycket och ofta om hur mycket jag hatar djurplågeri och andra orättvisor mot djuren och deras omgivning. Denna gång ska det inte handla så mycket om det, utan istället om den nya hobby jag skaffat mig på sista tiden. Faktum är att jag har hållit tyst om den fram tills nu, då jag först verkligen ville lära mig hur min nya kamera fungerade. Jag har blivit biten av att fotografera djurmotiv och fantastiska naturbilder. Med anledning av det köpte jag mig en systemkamera i medelklassen. Det blev en Nikon D50, vilket tog ett tag att lära sig hantera.

Nu är det dock full fart på fotograferandet. Här är jag i stort sett ute varje dag och tar nya bilder. Jag planerar att anmäla mig till fototävlingar i framtiden, och tar också massor med bilder på mina egna små kelgrisar. Helt enkelt har detta snabbt blivit en fantastiskt rolig hobby. Jag går faktiskt och funderar på att ta reda på om det finns arbeten för djur och naturfotografer.

Planerar att lansera en ateljé online för mina foton

Jag har tidigare sett att det finns många som har virtuella gallerier där de erbjuder försäljning av sina alster. Här finns detta inom områden som fotografier, tavlor och krukor samt vaser och mycket annat. Kanske detta vore något för mig, utan att jag behöver söka ett arbete. Vore verkligen bra att kunna tjäna lite extrapengar på sin lilla nyfunna hobby.

Ställa ut i fysisk ateljé på stan

Naturligtvis ger det kanske ett bättre resultat att ställa ut riktiga framkallade foton hos en butik eller lokal mitt i stan. Här får liksom folk något verkligt att se på, samtidigt som det antagligen ger en större inlevelse och känsla att se ett motiv i verkligheten. Hur som helst får det vänta, och jag kommer först att satsa på ett virtuellt galleri samt ett digitalt fotoalbum på nätet.

Det var allt för denna gång. Ses snart. Tjing, tjing. Glöm inte att vara snäll mot alla djur och människor.