Darwin var en smart grabb

När det handlar om djur och växter, samt att annat levande på vår planet, så har det kommit till min insikt att Charles Darwin måste ha varit ett geni. Han var ju den som anses stå bakom det som vi idag kallar för evolutionsteorin. Här handlar det då om djur som lär sig av alla de förändringar som sker i naturen. De lär sig helt enkelt att vara det som överlever i alla lägen. Jag anser då att det är många idag som missuppfattar denna teori och tror att det är fritt fram att skövla naturen och de djur som finns ändå kommer att klara sig.

Så vet ju alla att det inte är och då när jag läser om att regnskogen skövlas samt att våra vattendrag och hav förorenas, så ser jag detta som att människan i stort sett hatar djuren och de levande varelserna. Så är det ju dock inte utan människan är ju faktiskt också ett djur. När någon i din omgivning blir hemlös eller om någon du känner dör, så är ju detta något hemskt. Är det då inte lika hemskt när människan skövlar naturen och tar bort alla de hem som tidigare fanns för de djur som bodde där? Jo, det är precis likadant, men detta är det få som tänker på.

Miljöförstöringen – Det stora hotet mot allt levande

Att både människan och djuren kan anpassa sig till nya miljöer, var något smart som Darwin forskade mycket i. Dock finns det här ingen klar gräns för vad som är möjligt. Något vi dock säkert vet är att det tar lång tid att anpassa sig till nya miljöer. Se bara själv på när du flyttar från en stad till en annan. Det tar tid att lära sig allt och passa in i din nya miljö. Om det istället skulle handla om att vara den som inte har några val längre. Ja, du vet vad jag talar om. Det är dags för alla att ställa sig upp och hjälpa till med arbetet för miljöns framtid. Detta både för att rädda alla djur, samt också din egen och den mänskliga rasen.